mandag 23. februar 2009




Er veien for lang....?
Sånn føles det nok mange ganger...mer eller mindre...Vi håper å få se lysningen... Se mørket tar slutt...Kjenne livet puste med lette pust...Men føles veien for lang er det godt med gode venner som gjør veien litt lettere å gå....Takk for gode venner.

3 kommentarer:

  1. Kjære du:)
    Vakker symbolikk i bildet du har lagt til teksten:)
    Ser du lysningen der fremme?
    Den er der, både i form av våren som er anmasj med fuglesang og lysere dager, og i form av de du har rundt deg som er glade i deg:)
    Varm klem fra Kate:O)

    SvarSlett
  2. Hei der og tusen takk for kommentar inne hos meg.Alltid hyggelig nårnoen nye titter innom.
    Jeg må få spørre deg om du har noe imot at jeg linker deg til meg?De jeg ikke linker til meg har så lett for å komme bort,det blir jo så mange lapper etter hvert.Jeg fant ut at du må være litt av en dame.Mange interesser,skriver gjør du også,liker musikk også.det passer meg godt. Jeg liker også musikk.Spiller du noe også?Vi får snakkes mere siden,jeg må prøve om jeg får sove litt.Jeg har magesår og det er ikke godt,jeg finner ingen stilling,så jeg sitter i godstolen min.Ha en fin dag da,Klem fra meg...
    Nå ble jeg litt nyfiken skjønner du.

    SvarSlett
  3. Takk for besøket på min blogg, det var koselig!
    Det er så sant det du skriver over her!
    Det er godt å ha gode venner! De er uvurderlige! Jeg visste ikke at så mange brydde seg om "lille meg". Men det fikk jeg merke for 2 år siden da mannen min gikk bort.
    Og disse vennene har ikke forsvunnet siden heller.Det er mye å være takknemlig for.
    Håper din dag blir fin!:)

    SvarSlett